TriflavadászON

Szeretnéd megtanítani kutyusodnak a SZARVASGOMBA KERESÉST? Triflavadász kutya vizsgára készültök?
 
JÓ HELYEN JÁRSZ! LEGYÉL TE A SAJÁT KUTYUSOD KIKÉPZŐJE!

Ne maradj le az online tanfolyamról! Kattints a részletekért!

Neked való a TriflavadászON tanfolyam ha...

>> Szeretnéd kutyusodat szarvasgomba keresésre tanítani vagy triflavadász kutya vizsgára készülsz vele
>> Szeretnéd helytől- és időtől függetlenül tanítani kutyusod, ott és akkor amikor Neked a legideálisabb
>> Szeretnéd jobban megismerni kutyád világát és képességeit
>> Hatékony és biztos módszert keresel triflakutya kiképzéséhez
>> Szeretnél támogató közegben tanulni, ahol bármikor felteheted a kérdéseidet 

A DogYoga két szóban összefoglalva: gazdi-jóga és kutyamasszázs, vagyis a jóga hatására keletkező mély belső csend és nyugalom energiájának megosztása kutyánkkal a masszázs segítségével. Mivel gazdi-kutya viszonylatban az érintés a legbensőségesebb, legszeretetteljesebb kommunikáció, ezért csodálatos hatással van a kutyánkkal való kapcsolatunkra, amikor ebben a letisztult, kisimult, békés térben tudunk találkozni.

A DogYoga során olyan relaxáló technikákkal ismerkedhetsz meg, mellyel a kutyákat tudatosan és célzottan meg lehet nyugtatni, nyugodt állapotba hozni akár otthon akár idegen környezetben. Ehhez emberi oldalról és a kutya szemszögéből egyaránt megközelítjük a relaxáció témakörét. Ahhoz, hogy kutyánkat el tudjuk lazítani előbb nekünk kell tudnunk ellazulni.

A gazdi energiái hogyan befolyásolják a kutya nyugalmi állapotát? Hogyan lehet egy kutyát megnyugtatni? Hogyan lehetek nyugodt és magabiztos vezetője kutyámnak? Egyáltalán hogy jön képbe a jóga a kutyamasszázzsal és a kutyaneveléssel/tanítással/kiképzéssel, a kutyák szociális tanulásával?

Ezekre a kérdésekre tapasztalati úton nyújtunk válaszokat, ha velünk tartasz.

Szerettettel várunk Téged és kutyusod, ha
* érdeklődsz a kutyamasszázs iránt
* érdeklődsz a jóga iránt
* kutyatulajdonos vagy aki nyitott arra, hogy más szemszögből lássa, érezze a kutyáját
* szeretnéd kutyádat tudatosan érinteni, megérteni és a megszokottól kicsit eltérő módon kapcsolódni hozzá, erősíteni a kapcsolatotokat

Ha már voltál DogYoga-n akkor azért gyere, ha nem voltál még akkor meg azért! :) 

Mikor nem célszerű az eseményen részt venni?
* ha a kutyád agresszív (nem kizáró ok, de előzetes egyeztetés szükséges)
* ha a kutyád beteg (teljesen egészséges kutyával gyere!)
* ha szuka kutyád tüzel (egy tüzelő szuka izgató hatással lehet más kutyákra, ami pont az elérni kívánt nyugodt állapot elérését akadályozza)

Jelentkezni az oldalon található JELENTKEZEM gombra kattintva tudsz.

Jól szocializált, szobatiszta (beltéri eseményeknél feltétel), éhes és
fizikailag lefárasztott kutyával érkezz!!! (azaz minimum egy kiadós séta, futkározás után gyertek. Energiával túlfűtött kutyát nem lehet lenyugtatni fizikai lefárasztás nélkül).

Hozz:
* jutalomfalatot. Kérlek figyelj a jutalomfalat minőségére és mennyiségére. Vedd számításba a kutyusod napi ételadagját és aszerint oszd be a jutalomnak szánt mennyiséget, nem célunk a túletetés. Olyan jutalomfalatot hozz, amihez már hozzá van szoktatva, nem allergiás rá, nem lesz tőle rosszul és nagyon szereti.
* nyakörvet, pórázt
* sportos, kényelmes öltözék javasolt
* közepes nagyságú törölköző a kutyusnak! (feltétlenül hozz magaddal)  
* jógamatrac/ polifoam/ ülőpárna magadnak (végig a földön fogunk ülni)
* szájkosár, amennyiben szükséges 

Az óra első néhány percében egy játékos feladatot kap kutyánk, ami mentális lefárasztását és az új környezet kiváltotta izgatottságának lenyugtatását célozza.

Ezután a gazdik „lenyugtatása” következik. Gyakorlott jógázók tapasztalatból tudják, hogy a különböző jógapózok (ászanák) és légzőgyakorlatok (pránayámák) milyen hatékonyan képesek energiaháztartásunk kedvező befolyásolására és hatásukra rövid idő alatt megszűnik a mentális és fizikai feszültség, esetleges ingerültség, izgatottság és az emberen egy mély belső nyugalom és derű lesz úrrá.

A jóga gyakorlás közben kutyánkat végig testközelben tartjuk és már az elején megtapasztaljuk, hogy még a legizgágább kutyák is örömmel és nyugodtan figyelik a gyakorlást és hamarosan maguktól lefekszenek és gyakran el is alszanak a gazdi aura-burkában, ami az energetikai változások következtében egyre tisztul és harmonikusabb lesz.

Ezután megmasszírozzuk kis bundás társunkat. Olyan masszázs és akkupresszúrás technikákat és fogásokat alkalmazunk, amik tovább fokozzák ezt az oldott, ellazult állapotot.

Mindeközben egy igazi csodának is tanui lehetünk: a masszírozás jótékony hatásaiból nem csak a kutyánk részesül, de mi is érezzük ahogy töltődünk energiával, hiszen az energia áramlás egy oda-vissza ható folyamat.
Összefoglalva: a kutyánkkal közös jóga-masszázs programunk végére, áramlik az endorfin (boldogsághormon), kutyánk vidám, nyugodt és egy közös boldogság burokban találjuk magunkat kis kedvencünkkel.

Leírhatatlan élmény, gyertek és próbáljátok ki Ti is!

Szívközpontú, nyitott közegben tapasztalhatod meg, hogy az ember és a kutya energiái milyen hatással vannak egymásra.
A DogYoga gyakorlatorientált, aktív részvételt igényel és természetesen kutyabarát, azaz kutyussal együtt érkezőket várunk.

A kutyusok mindvégig a gazdijuk mellett vannak.

DogYoga Óra (60 perc)
*megérkezés
*nyitókör
*kutyusok helyének kijelölése, mentális fárasztás
*relaxáló jóga a gazdiknak
*relaxáló masszázs a kutyusoknak (Balogh Csilla mutatja a technikákat saját kutyusán, ezzel egyidőben minden résztvevő a saját kutyáját masszírozza a bemutatott technikák szerint)
*zárókör

DogYoga Workshop (180 perc)
*megérkezés
*nyitókör
*kutyusok helyének kijelölése, mentális fárasztás
*relaxáló jóga a gazdiknak (Balogh Csilla vezetésével, aki a kisállat fizioterápia mellett gyakorlott jógaoktató)
*relaxáló teljes testet körbejáró masszázs a kutyusoknak (Balogh Csilla mutatja a technikákat saját kutyusán, ezzel egyidőben minden résztvevő a saját kutyáját masszírozza a bemutatott technikák szerint)
*ismerkedés a kutya anatómiával a masszázs közben
*szünet
*kutyák mentális fárasztása, játékos feladatok
*bemelegítő masszázsfogások, levezető nyújtások a kutyáknak
*relaxáló akupresszúrás pontok a kutyáknál
*zárókör 

DogYoga Óra (60 perc)
2018.05.04. (péntek) 18:00-19:00-ig. Érkezés 17:50! Kérjük, hogy időben érkezz.
Helyszín: Budakalász Lovarda, Gát utca 2.  (Gát utca és a Dunasétány sarkán a Barát patak partján, kb.100 méterre a Dunától-- az óra előtt kiváló lemozgatási lehetőségek vannak a környéken: kirándulás, futtatás, úsztatás). Parkolási lehetőség és mosdó, WC van a helyszínen. 
Ez az esemény ADOMÁNYOS, a bevétel 100%-át az Ebremény Kutyavédő Egyesületnek juttatjuk el. Az adomány értékét a résztvevők határozzák meg egyénileg.

DogYoga Workshop (180 perc)
2018.05.12. (szombat) 14:00-17:00-ig. Érkezés 15:50! Kérjük, hogy időben érkezz.
Helyszín: Budakalász Lovarda, Gát utca 2.  (Gát utca és a Dunasétány sarkán a Barát patak partján, kb.100 méterre a Dunától-- az óra előtt kiváló lemozgatási lehetőségek vannak a környéken: kirándulás, futtatás, úsztatás). Parkolási lehetőség és mosdó, WC van a helyszínen.

6 hónaposnál idősebb kutyával ajánlott részt venni az eseményen.

Mobirise

KIKTŐL FOGOK TANULNI?

Varga Réka biológus és kutyaoktató vagyok a SzimatONline tanfolyamok megálmodója.
Budapesten, városi környezetben élem mindennapjaimat Robinson kutyusommal együtt.
Az általam kidolgozott szarvasgombakereső tanfolyam segítségével saját kutyám mellett már több kutyus is sikeresen levizsgázott, okleveles triflavadász kutya.

A SzimatONline tanfolyamokat a szarvasgombakeresés és szimat tanítása közben átélt együttműködés, a kutya jelzéseinek és a kutyák világának megértése ihlette.

Mindezek mellett a városi környezet is nagy mértékben hozzájárult a tanfolyamok létrejöttéhez. Mivel gyerekkoromat falun töltöttem, így a lakásban élés és a városi légkör mindennapos kreativitást igényelt tőlem: 
>>>HOGYAN tudom kutyám vadászösztöneit és mentális aktivitását kellőképpen játékos formában és biztonságos keretek között levezetni bent a lakásban és kint a városi környezetben? <<<
>>Erre pedig az irányított SZIMATOLÁS tanítása lett a válasz.<<
 

A SzimatONline tanfolyamokkal nem titkolt célom, hogy elsősorban a városi kutyáknak és gazdáiknak nyújtsak olyan közös élményeket, melyek eredményeként erősebb, megértőbb, boldogabb és bizalmon alapuló kapcsolatot tudnak kialakítani kutyusukkal a városi hétköznapokban. A tanfolyamok elvégzését természetesen nem városi környezetben élő gazdi- kutyus párosoknak is jó szívvel ajánlom.
Szeretném, ha minél több gazdi tapasztalná meg azokat a felemelő pillanatokat, amikor már a kutya tanít és vezet minket az Ő saját világában, a szagok világában. Ekkor megfigyelve a kutya jelzéseit egyre jobban értjük majd meg a kutya hétköznapi viselkedését, kommunikációját.

2020-ban a SzimatONline kurzusok bővültek, útjára indult a Kölyökkutya START ONline kurzus is, mely útmutatást ad a harmónikus kapcsolat kialakításához.
És a Kölyökkutya START ONline tanfolyam is, mely online live tréningalkalmakat magába foglaló kutyaoktatás a virtuális térben.

Az oktatóvideókban és az online live tréning akalmakon egyaránt velem és Robinson kutyámmal találkozhatsz. Bővebb információt rólunk és a tevékenységünkről a facebook oldalunkon találsz.  

Még nem vagy benne biztos, hogy Nektek való a triflavadászat?

Olvass korábban írt blogcikkeim között a blogomon!
A blogon 6 cikket találsz hasznos információkkal, nemcsak a szarvasgombakereső kutya kiképzéssel kapcsolatban, de a szarvasgomba keresésre vonatkozó szabályokkal kapcsolatban is. 

Úgy érzed ez nem Neked való, de érdekel a szimatmunka?

Teljesen rendben van. Éppen ezért született meg a SzimatON online tanfolyam.
>>MERÜLJ EL<< A SZIMATOLÁS VILÁGÁBA KUTYUSODDAL EGYÜTT a SzimatON online tanfolyammal!
>>TANULD MEG<<, HOGYAN FÁRASZTHATOD LE KUTYÁDAT MENTÁLISAN A LAKÁSBAN ÉS A KÖZÖS SÉTÁK SORÁN!
A SzimatON online tanfolyamon
>>MEGISMERED<< KUTYÁD JELZÉSEIT, VADÁSZÖSZTÖNÉT ÉS >>ÉLVEZHETED<< A SZIMATMUNKA TANÍTÁSÁNAK POZITÍV HATÁSAIT!

Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?

TriflavadászON

// 6 hetes online kurzus, 12 hétig hozzáférés a videokhoz 
// heti 1 video (gyakorlati), pár perces gyakorlás kutyusoddal, összesen 6 videosegédlet
// szimat alapok, szimat "bekapcsolása"
// szarvasgomba keresés, keresés föld alól
// motiváció fenntartása
// gyakorlási lehetőségek a lakásban   
// kutya jelzéseinek megismerése és formálása  
// AJÁNDÉK MUNKAFÜZET és tanácsok a vizsgához
// támogató zárt facebook csoport tagság
// triflavadászattal kapcsolatos hasznos információk
// bármikor megkereshetsz kérdéseiddel
a tanfolyam ideje alatt
// szarvasgombát biztosítunk számodra
Az online tanfolyam ára:

69.000 HUF

SzimatON

// 4 hetes online kurzus, 8 hétig hozzáférés a videokhoz
// heti 1 video (gyakorlati), pár perces gyakorlás kutyusoddal, összesen 4 videosegédlet
// heti 1 írásos segédlet, összesen 4 írásos segédlet
// szimat alapok, szimat "bekapcsolása"
// szagminta keresés
// mentális fárasztás a lakásban és a séták során  
// kutya jelzéseinek megismerése
// AJÁNDÉK MUNKAFÜZETTEL
// támogató zárt facebook csoport tagság
// bármikor megkereshetsz a kérdéseiddel a tanfolyam ideje alatt
Az online tanfolyam akciós ára:

29.000 HUF

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

// Minőségi szolgáltatást veszel igénybe. Célom olyan embereknek átadni TriflavadászON online tanfolyam által kínált tudást, akik elkötelezettek és végigcsinálják a tanfolyamot.

// Egy bizonyítottan működő, felbecsülhetetlen értékű tanítási metódust kapsz kézhez, mely saját szellemi tulajdonom. Az általam nyújtott írásos oktatási segédletek, videoanyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Erről bővebben az ÁSzF-ben olvashatsz.

// Teljes mértékben büntetésmentesen taníthatod kutyusodat. 

// Lehetőséged nyílik kutyusod világába betekintést nyerni, hagyni hogy most Ő vezessen téged.

// A tanfolyam ideje alatt bármikor kérhetsz segítséget és bármikor felteheted a kérdéseidet.

// Tudd, hogy a tanítás időt igényel és rengeteg türelmet részedről. A szimatmunka során fel kell venned kutyusod tempóját, aktívan motiválni, játékosan. Mindezt a TriflavadászON online tanfolyamon megtanulod. A TriflavadászON online tanfolyam ideje alatt napi 10-15 perc tanítási idővel számolj.

// A TriflavadászON online tanfolyamot 6 hónapos kort már betöltött vagy annál idősebb kutyussal érdemes elkezdeni. 6 hónapos kort még be nem töltött kutyusnak az általam kínált TriflavadászON tanfolyamot nem ajánlom- ezt a tanulási ütemet a fiatalabb kutyák nem tudják követni. 6 hónapos korban már el lehet kezdeni a tanítást, a kutya koncentráltabb viszont ekkor még érdemes számolni az ivarérés időszakával, amikor a kutyák dekoncentráltsága jellemzőbb.
A rendszeres munkához ajánlott a már 1 éves kor betöltése, a keresés időtartamának fokozatos növelése, elkerülve ezzel a kutya túlterhelését és a motivációjának elvesztését. 

// A TriflavadászON online tanfolyamon arra törekszünk, hogy a kutya képes legyen kikapcsolni a munkából. Tehát kérésre kezdjen el dolgozni és kérésre hagyja is abba a keresést. Lehessen vele erdőben kirándulni, kikapcsolódni triflavadászat nélkül.

// A TriflavadászON online tanfolyam ideje alatt szükséged lesz szarvasgombákra.

// Jelentkeztél a TriflavadászON online tanfolyamra viszont nem tudod még honnan tudsz szarvasgombát venni és hány gombával érdemes számolnod? >>Ezen ne is törd a fejed. Minden jelentkező számára biztosítunk szarvasgombát.<<

Mi történik miután lenyomom a JELENTKEZÉS gombot?

// A JELENTKEZÉS gomb lenyomása után az általad megadott e-mail címre kapsz információt a befizetésről és megkapod mellékelve az ÁSzF-et (ezt itt a honlapon is megtalálod). Amennyiben egyetértesz és elfogadod az ÁSzF-ben leírtakat, jelentkezésed a befizetéssel válik véglegessé.

// A befizetés jelenleg átutalással történik. 

// Amint beérkezett az utalás, az e-mail címedre megkapod a számlát.

// Az oktatóanyagok eléréséhez szükséges információkat a tanfolyam indulásának napján kapod meg.

// A SzimatONline tanfolyamok teljes mértékben online formában zajlanak, rugalmasan a saját időbeosztásodhoz tudod igazítani az oktatóvideók megnézését és a kapott anyagok feldolgozását. 

// Ha kérdésed van a zárt facebook csoportban nyugodtan felteheted, de akár emailt is írhatsz.

// Az oktatóvideók elérése a tanfolyam befejeztével nem ér véget. A tanfolyam zárónapja után még 4 hétig lehetőséged van hozzáférni és visszanézni az oktatási anyagot. A heti feladatokat írásos formában is megkapod, így ehhez bármikor visszanyúlhatsz.


SzimatONline

tanfolyamok

Kapcsolat

szimatonline@gmail.com