Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Varga Réka e.v. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által kínált SzimatONline elektronikus kurzusokat (TriflavadászON, SzimatON, Kölyökkutya START ONline kurzus a továbbiakban: Termék) igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF a SzimatONline elektronikus kurzusokra vonatkozik. A Felek a jelenlegi ÁSZF-ben meghatározott időtartamra kötnek megállapodást. Jelen dokumentumot a felek kizárólag elektronikus formában kötik meg, nem minősül írásbeli szerződésnek.


A SZOLGÁLTATÓ:
Név: Varga Réka e. v.
Székhely: 1133 Budapest Ronyva utca 4. fszt. 4.
Telefon: +36 30 499 3253
E-mail: szimatonline@gmail.com
Adószám: 69517372-1-41
Nyilvántartási szám: 53298193
Web: www.szimatonline.hu
Blog: www.kutyaoktato.blog.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/reka.varga.kutyaoktato/

A www.szimatonline.hu tárhely-szolgáltató adatai:
Inclust Systems Kft.
1054, Budapest, Honvéd utca 8., 1/2.
+36 30 638 3169

TERMÉK:
Jelen ÁSZF a SzimatONline elektronikus kurzusokra (TriflavadászON, SzimatON, Kölyökkutya START ONline kurzus a továbbiakban: Termék) vonatkozó feltételeket tartalmazza.
A Termék vásárlásának menete a honlapon található “JELENTKEZEM” gombra kattintás után egy űrlap kitöltésével vagy a vargrek@gmail.com e-mail címre küldött üzenettel indul. Az űrlapon megadott e-mail címre az Ügyfél tájékoztatást kap jelentkezésének véglegesítésével kapcsolatban (jelen ÁSZF elfogadása és befizetéssel kapcsolatos információk).
A vásárlás a Termék árának befizetésével válik véglegessé és ezzel együtt a jelen ÁSZF elfogadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül a Szolgáltatóval.
A befizetéssel a vásárló tudomásul veszi, hogy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés i) és m) pontja alapján a Tréningek, az (online) tanfolyamok, valamint a Konzultációk megkezdésének időpontjától elveszíti a szerződéstől való elállási jogát.
A SzimatON online tanfolyam, az Ügyfél befizetését követően, négy egymást követő héten keresztül elektronikus formában összesen négy videoanyagot és négy írásos anyagot és négy Munkafüzetet tartalmaz. A Termék az Ügyfél számára a kutyák otthoni környezetben történő hobbi szintű szimatmunka tanításához nyújt segédletet és útmutatást.
A TriflavadászON online tanfolyam, az Ügyfél befizetését követően, hat egymást követő héten keresztül elektronikus formában összesen hat videoanyagot és hat Munkafüzetet tartalmaz. A Termék az Ügyfél számára a kutyák otthoni környezetben történő szarvasgomba keresésre tanításához és a triflavadász kutya vizsgára való felkészüléshez nyújt segédletet és útmutatást. A Termék nem ad oklevelet és képesítést és hivatalos engedélyt sem.
A Kölyökkutya START ONline kurzus, az Ügyfél befizetését követően, tizenkét egymást követő napon keresztül két naponta, elektronikus formában összesen hat videóanyagot és három Munkafüzetet tartalmaz. A Termék az Ügyfél számára a kölyökkutya fogadásához és a kölyökkutya tanításához, az együttélés megalapozásához nyújt segédletet és útmutatást.SZERZŐI JOG:
A www.szimatonline.hu weboldalon megjelenített és a “JELENTKEZÉS” gomb megnyomása után vagy e-mailben a vargrek@gmail.com címen megrendelt kurzusok és tanfolyamok tematikája, tartalma, videóanyaga (továbbiakban: Oktató anyag) szerzői jogvédelem alatt áll. Az oktatóanyagot felhasználni nyomtatott formában, elektronikusan, írott módon, előadásokon, szóban, közösségi oldalakon, weboldalakon, nyomtatott médiumokban kizárólag a Szolgáltató írásos engedélyével lehetséges. Ennek hiányában a bizonyíthatóan észlelt felhasználás esetében a Szolgáltató jogi eljárás megindítását kezdeményezi.
Fontos! A SzimatONline (TriflavadászON, SzimatON, Kölyökkutya START ONline kurzus) video és írásos anyagok, valamint a Munkafüzetek Varga Réka (szül.: Pécs, 1990.05.01. anyn.: Kovács Irma) szellemi tulajdona. A SzimatONline (TriflavadászON, SzimatON és Kölyökkutya START ONline) video és írásos anyagok, valamint a Munkafüzetek csak a tulajdonos (Varga Réka) előzetes írásbeli engedélyével másolható, publikálható, valamint a megadott feltételektől eltérően felhasználható.
Bízom Benned, hogy a munkámat megtiszteled azzal, hogy másoknak nem küldöd el, hanem hozzám irányítod az érdeklődőket.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:
Az Ügyfél átutalás útján juttatja el a Szolgáltató részére a szimatonline.hu oldalon kiválasztott Termék díját. A Termék díja a szimatonline.hu oldalon feltüntetett ár.
A Fizetés átutalás útján történik a Szolgáltató bankszámlaszámlájára, melyet a szolgáltató a “JELENTKEZÉS” gomb lenyomása után kitöltött űrlapon megadott e-mail címre küld el az Ügyfél részére vagy a vargrek@gmail.com címen jelentkezés esetében a megadott e-mail címre.
Egyéb fizetési módok nem elérhetők.

SZÁMLÁZÁS:
A számlázás elektronikus, az átutalás beérkezését követően kerül kiállításra és kiküldve az Ügyfél által megadott e-mail címre a Billingo online számlázási rendszeren keresztül. Ehhez a Termék díjának átutalását követően az Ügyfél a Szolgáltató részére elektronikus úton (e-mailben a szimatonline@gmail.com címre vagy a vargrek@gmail.com címre) vagy az átutalás során az utalás közleményébe írva küldi meg a számlázáshoz szükséges adatokat (számlázási név és számlázási cím). Az Ügyfél által a Szolgáltató számára elküldött adatokat a Szolgáltató nem adja ki harmadik félnek és nem tárolja, csak és kizárólag az Ügyfél által megvásárolt Termék számla kiállításához használja fel, majd törli az adatokat a levelezési rendszeréből.
Papír alapú számla kiállítását és postázását nem áll módunkban kiadni.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:
– A Termék fizetendő (bruttó) ára, magyar forintban értendő. A szolgáltató egyéni vállalkozó alanyi adómentes.
– A Termék befizetéséről minden Ügyfél elektronikus formában (e-mailben) visszajelzést kap. A SzimatONline kurzusok online anyagai a honlapon megadott kezdési időpontban válnak elérhetővé, az Ügyfél erről e-mailben kap tájékoztatást. A SzimatONline tanfolyam aktiválódásától kezdve egymást követő négy (SzimatON onlinte tanfolyam) vagy hat (TriflavadászON online tanfolyam) hét időtartamig tart. Egymást követő négy (SzimatON onlinte tanfolyam) vagy hat (TriflavadászON online tanfolyam) hét letelte után az online anyagok elérési útja az Ügyfél számára további 4 hétig érhető el majd ez idő letelte után megszűnik és ezzel együtt a jelen szerződés érvénye is.
- A Kölyökkutya START ONLine kurzus video formátumú anyagai a Megrendelő számára 12 napig tartó kurzus letelte után, további 7 napig érhetők el, majd majd ez idő letelte után megszűnik és ezzel együtt a jelen szerződés érvénye is.
– Bárminemű kérést, észrevételt, esetleges reklamációt a fenti elérhetőségeken várunk.
– A Termék segédlet a tanuláshoz, nem garantálja a sikeres kiképzést, de igyekszik megadni olyan segítséget amit az online tér keretein belül nyújtani lehet ahhoz, hogy a kutya és gazdája sikereket érjen el a kutya tanítása terén.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:
Az Ügyfél és Szolgáltató közötti szerződések részletes szabályairól szóló feltételeit a 45/2014. (II.26.) számú Kormányrendelet határozza meg.