Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Varga Réka e.v. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által kínált SzimatONline elektronikus kurzusokat (TriflavadászON és SzimatON, a továbbiakban: Termék) igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF a SzimatONline elektronikus kurzusokra vonatkozik. A Felek a jelenlegi ÁSZF-ben meghatározott időtartamra kötnek megállapodást. Jelen dokumentumot a felek kizárólag elektronikus formában kötik meg, nem minősül írásbeli szerződésnek.


A SZOLGÁLTATÓ:
Név: Varga Réka e. v.
Székhely: 1133 Budapest Ronyva utca 4. fszt. 4.
Telefon: +36 30 499 3253
E-mail: szimatonline@gmail.com
Adószám: 69517372-1-41
Nyilvántartási szám: 53298193
Web: www.szimatonline.hu
Blog: www.kutyaoktato.blog.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/reka.varga.kutyaoktato/

A www.szimatonline.hu tárhely-szolgáltató adatai:
Inclust Systems Kft.
1054, Budapest, Honvéd utca 8., 1/2.
+36 30 638 3169TERMÉK:
Jelen ÁSZF a SzimatONline elektronikus kurzusokra (TriflavadászOn és SzimatON online tanfolyamok, továbbiakban: SzimatONline kurzus vagy Termék) vonatkozó feltételeket tartalmazza.
A Termék vásárlásának menete a honlapon található “JELENTKEZEM” gombra kattintás után egy űrlap kitöltésével indul. Az űrlapon megadott e-mail címre az Ügyfél tájékoztatást kap jelentkezésének véglegesítésével kapcsolatban (jelen ÁSZF elfogadása és befizetéssel kapcsolatos információk).
A vásárlás a Termék árának befizetésével válik véglegessé és ezzel együtt a jelen ÁSZF elfogadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül a Szolgáltatóval.
A befizetéssel a vásárló tudomásul veszi, hogy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés i) és m) pontja alapján a Tréningek, az (online) tanfolyamok, valamint a Konzultációk megkezdésének időpontjától elveszíti a szerződéstől való elállási jogát.
A SzimatON online tanfolyam, az Ügyfél befizetését követően, négy egymást követő héten keresztül elektronikus formában összesen négy videoanyagot és négy írásos anyagot és négy Munkafüzetet tartalmaz. A Termék az Ügyfél számára a kutyák otthoni környezetben történő hobbi szintű szimatmunka tanításához nyújt segédletet és útmutatást.
A TriflavadászON online tanfolyam, az Ügyfél befizetését követően, hat egymást követő héten keresztül elektronikus formában összesen hat videoanyagot és hat írásos anyagot és hat Munkafüzetet tartalmaz. A Termék az Ügyfél számára a kutyák otthoni környezetben történő szarvasgomba keresésre tanításához és a triflavadász kutya vizsgára való felkészüléshez nyújt segédletet és útmutatást.
A Termék nem ad oklevelet és képesítést és hivatalos engedélyt sem.SZERZŐI JOG:
A www.szimatonline.hu weboldalon megjelenített és a “JELENTKEZÉS” gomb megnyomása után megrendelt tanfolyamok tematikája, tartalma, videóanyaga (továbbiakban: Oktató anyag) szerzői jogvédelem alatt áll. Az oktatóanyagot felhasználni nyomtatott formában, elektronikusan, írott módon, előadásokon, szóban, közösségi oldalakon, weboldalakon, nyomtatott médiumokban kizárólag a Szolgáltató írásos engedélyével lehetséges. Ennek hiányában a bizonyíthatóan észlelt felhasználás esetében a Szolgáltató jogi eljárás megindítását kezdeményezi.
Fontos! A SzimatONline (TriflavadászON és SzimatON) video és írásos anyagok, valamint a Munkafüzetek Varga Réka (szül.: Pécs, 1990.05.01. anyn.: Kovács Irma) szellemi tulajdona. A SzimatONline (TriflavadászON és SzimatON) video és írásos anyagok, valamint a Munkafüzetek csak a tulajdonos (Varga Réka) előzetes írásbeli engedélyével másolható, publikálható, valamint a megadott feltételektől eltérően felhasználható.
Bízom Benned, hogy a munkámat megtiszteled azzal, hogy másoknak nem küldöd el, hanem hozzám irányítod az érdeklődőket.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:
Az Ügyfél átutalás útján juttatja el a Szolgáltató részére a SzimatONline kurzus díját, mely a TriflavadászOn online tanfolyam esetében 45.000 Ft (azaz negyvenötezer forint), a SzimatON online tanfolyam esetében 25.000 Ft (azaz huszonötezer forint). Ezen díj alól kivételt képeznek a Láthatatlan Póráz Módszer kurzust végzett Ügyfelek, számukra a SzimatOnline kurzusok díjából 10% kedvezmény jár. Az Ügyfél a kedvezményre jogosultságát (Láthatatlan Póráz Módszer szerint elvégzett kurzus tanúsítványát vagy oklevélének másolatát, amennyiben nem nálam végezte el a kurzust) a Szolgáltató számára elektronikus formában (e-mailben a szimatonline@gmail.com címre) juttatja el a fizetést megelőzően.
A Fizetés átutalás útján történik a Szolgáltató bankszámlaszámlájára, melyet a szolgáltató a “JELENTKEZÉS” gomb lenyomása után kitöltött űrlapon megadott e-mail címre küld el az Ügyfél részére.
Egyéb fizetési módok nem elérhetők.

SZÁMLÁZÁS:
A számlázás elektronikus, az átutalás beérkezését követően kerül kiállításra és kiküldve az Ügyfél által megadott e-mail címre. Ehhez a SzimatONline kurzus díjának átutalását követően az Ügyfél a Szolgáltató részére elektronikus úton (e-mailben a szimatonline@gmail.com címe) küldi meg a a számlázáshoz szükséges adatokat (számlázási név és számlázási cím). Az Ügyfél által a Szolgáltató számára elküldött adatokat a Szolgáltató nem adja ki harmadik félnek és nem tárolja, csak és kizárólag az Ügyfél által megvásárolt TriflavadászON online tanfolyam vagy a SzimatON online tanfolyam számla kiállításához használja fel, majd törli az adatokat a levelezési rendszeréből.
Papír alapú számla kiállítását és postázását nem áll módunkban kiadni.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:
– A SzimatONline kurzus fizetendő (bruttó) ár, magyar forintban értendő. Azaz jelen ÁSZF-ben megjelenő árak a fizetendő végösszeget mutatják. A szolgáltató egyéni vállalkozó alanyi adómentes, ÁFÁ-s számlát nem tud kiállítani.
– A SzimatONline elektronikus kurzus befizetéséről minden Ügyfél elektronikus formában (e-mailben) visszajelzést kap. A SzimatONline kurzusok online anyagai a honlapon megadott kezdési időpontban válnak elérhetővé, az Ügyfél erről e-mailben kap tájékoztatást. A SzimatONline tanfolyam aktiválódásától kezdve egymást követő négy (SzimatON onlinte tanfolyam) vagy hat (TriflavadászON online tanfolyam) hét időtartamig tart. Egymást követő négy (SzimatON onlinte tanfolyam) vagy hat (TriflavadászON online tanfolyam) hét letelte után az online anyagok elérési útja az Ügyfél számára további 4 hétig érhető el majd ez idő letelte után megszűnik és ezzel együtt a jelen szerződés érvénye is.
– Bárminemű kérést, észrevételt, esetleges reklamációt a fenti elérhetőségeken várunk.
– A SzimatONline kurzusok segédlet a tanuláshoz, nem garantálja a sikeres kiképzést, de igyekszik megadni olyan segítséget amit az online tér keretein belül nyújtani lehet ahhoz, hogy a kutya és gazdája a hobbiszintű szimatmunkát elsajátítsa.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:
Az Ügyfél és Szolgáltató közötti szerződések részletes szabályairól szóló feltételeit a 45/2014. (II.26.) számú Kormányrendelet határozza meg.